lauantai 10. syyskuuta 2016

Neljäs viikko Kukkakorissa ja Habitare 2016

Neljäs viikko Kukkakorissa työssäoppimassa meni nopeasti: tiistaina pidin vapaapäivän mm. ajotuntien, teoriatuntien ja lukiokiireiden vuoksi. Lisäksi torstaina oli vapaapäivä töistä Habitaren takia. Messuista kerron lyhyesti tämän postauksen loppupuolella.

Töissä sain tehdä taas monenlaisia juttuja: Esillepanojen tekemistä, kukkien käsittelyä, siivoamista, kimppujen ja kimppupohjien tekemistä, hautavihkopohjien tekemistä, surusidontarusettien tekemistä, surukorttien kirjoittamista, kukkalähetyksien viemistä, kukka-asetelmien tekemistä ja muuta sellaista.

Tässä yksi tällä viikolla tekemistäni kimpuista. 

Kukka-asetelma. 

Tämän kimpun tein myös neljännellä viikolla. 

Torstai 8.9. sujui mukavissa merkeissä - lähdin nimittäin Habitare-messuille Helsinkiin. Itselleni tämä oli toinen kerta kyseisillä huonekalu-, sisustus- ja designmessuilla.

Lähdimme matkaan koululta aamulla heti kahdeksan jälkeen, ja perillä messukeskuksessa meillä oli noin neljä tuntia aikaa kierrellä aluetta. Messut olivat antoisat ja mielenkiintoiset. Habitaren monista osastoista oli helppo poimia näiden messujen hitit: mm. viherkasvit, joita oli erittäin monella osastolla lattialla, huonekalujen päällä, seinillä tai yläilmoissa.

Tällä kertaa en keskittynyt dokumentointiin, vaan ihan vain katseluun. Alla pari kuvaa messuilta.

Ilmava osasto, jossa viherkasveja oli runsaasti. 

Pidin tämän osaston kauniista, valaistuista puista vaneriseinää vasten.

Tykästyin myös harmaan sävyisiin akustiikkalevyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti