keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Maalausta, siivousta sekä ruumisarkun koristelua - työssäoppiminen Kukkakorissa etenee


Tällä hetkellä työssäoppimisestani Kukkakorissa on kulunut jo 3,5 viikkoa. Aika menee nopeasti, ja viihdyn todella hyvin kukkakaupassa.


Monenlaista on tullut tehtyä, ja tänään keskiviikkona 13.4. sain olla mukana kiinnostavassa projektissa. Asiakas oli tilannut hyvin normaalista poikkeavan arkkukoristeen ruumisarkkuun, ja työkaverini suunnittelivat ja toteuttivat upeasti tämän erilaisen toiveen. Vainajan omaiset eivät halunneet tavanomaista arkkulaitetta (arkkulaitteesta oli kuva edellisessä postauksessa), vaan arkun päälle haluttiin ns. kukkanauhaa, joka tehtiin oikeista kukista.

Kävimme siis sairaalan kappelissa pomoni kanssa laittamassa seuraavissa kuvissa näkyvän kukkakoristeen arkkuun kiinni. Toimitimme samalla reissulla myös useita kukkavihkoja ja adresseja paikan päälle. Ehdimme juuri laittamaan koristeet kiinni ennen kuin hautaustoimiston työntekijöiden oli vietävä arkku sekä kukkaset läheiseen kirkkoon.

Kukkien kuljetusta kappeliin
Koristeen kiinnittämistä nuppineuloilla ja niittipyssyllä arkkuun

Tässä lopputulos:Kukkakoriste laitettiin arkun korkeimman kohdan päälle, ja sen jokaiseen kulmaan kiinnitettiin murattia. 
Koristeessa oli aitoja kukkia ja leikkovihreitä. 


Tähän viikkoon on sisältynyt kukkalähetyksien ym. lisäksi mm. tuolien sekä a-telineen maalaamista.

Maalasin laudoista tehdyn a-telineen uudelleen.

Olen myös päässyt siivoamaan ja puhdistamaan paikkoja, esimerkiksi myymälän porraskaiteita, seiniä, hyllyjä sekä portaiden listoja. Monenlaista tekemistä on siis ollut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti