torstai 31. maaliskuuta 2016

American car show - Mopar-kerhon messuosasto

Tänä pääsiäisenä järjestetty American car show on nyt ohi.
Kerho, jolle teimme messuosastosuunnitelman, oli tosiaan Finnish Mopar Association ry

Aiemmat postaukseni tästä ACS- projektista:Alla olevassa kerhon ottamassa kuvassa näkyy valmis osasto.

Kuva otettu FMA-kerhon facebook-sivuilta.

Suunnitelmista tuli totta, ja suunnittelemamme messuosasto nousi pystyyn torstaina. Tiimini ei itse ollut paikalla rakentamassa sitä, mutta annoin yhteyshenkilöllemme rakennusohjeet etukäteen. Kerho rakensi itse osaston, ja me tilasimme tarvittavat tuotteet suoraan messukeskukselle. Sen lisäksi ammattiopistomme logistiikkapuolen opiskelijat kuljettivat opettajan kanssa yhdessä suunnittelemamme kolmioseinärakenteet Helsinkiin. Tilaukset tulivat suurimmilta osin ajoissa, tosin muutama pieni yksityiskohta jäi meistä riippumattomista syistä hankkimatta. Silti voisin sanoa, että olen tyytyväinen lopputulokseen ja ylpeä meidän tiimistämme...

Tämä ja seuraava kuva otettu kerhon facebook-sivulta.


Kerhomme Facebook-sivulta bongaamastani päivityksestä ja myöhemmin kerhon yhteyshenkilöltä sain nimittäin tietää, että suunnittelemamme osasto tuli toiseksi kerhosomistus-kilpailussa. Ensimmäisen sijan vei opettajiemme etäohjauksessa ollut hämeenlinnalaisten tiimi. Lisäksi asiakaskerhomme oli kiitellyt hienosti hoidetusta asiakaspalvelusta. 

FMA-kerhon sivuilta bongattu uutinen (näytönkaappaus sieltä). Toki suunnittelimme osaston yhdessä Camillan ja Lauran kanssa tiimissä.
On kiva kuulla, että kerhokin oli tyytyväinen yhteistyöhön :) 
Nyt tämä projekti on ohi, ja sain jälleen paljon uusia kokemuksia - tällä kertaa messujen maailmasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti