keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Pöytäesillepanojen rakentelua ja nukkejen pukemista Lindexillä

Viime viikko koostui pääasiassa esillepanojen tekemisestä, vaikka tein toki muutakin. Sain tehdä pöytäohjeita soveltamalla isojen tyttöjen, pienten tyttöjen sekä isojen poikien ja pienten poikien pöytäesillepanot sekä pukea mm. vauva-, Generous- ja lapsinuket. Koska ohjeet on aina tehty vähän erilaiseen myymälään ja pöytärakennelmaan, soveltamista tarvitaan.

Pöydän tekeminen alkoi aina siinä olleiden vanhojen tuotteiden poistamisella ja hengaroimisella. Sen jälkeen aloin selata esillepano-ohjeistusta: millainen fiilis pöydässä olisi ja mitä tuotteita siihen pitäisi sisällyttää? Sitten alkaa tuotteiden purkaminen, viikkaaminen laudalla ja sommittelu sopiviin paikkoihin. Mihin asusteet mahtuvat? Miten pöytä saadaan näyttämään runsaalta ja houkuttelevalta? Lindexillä jokaisessa pöydässä on tuotteiden lisäksi fiiliskuva. Kun tuotteet ym. on saatu paikoilleen, alkaa nuken pukeminen: vaatteiden höyryttäminen, sovittaminen sekä pukeminen ja muotoilu. Lopuksi teen hintakyltit määrätyille tuotteille sekä kokotarroitan pöydän vaatteet.

Otin pöydistä kuvat vasta seuraavana päivänä, joten pinot ym. eivät ole ihan niin siistissä kunnossa..
Isojen poikien pöytä

Pienten poikien pöytä
Isojen tyttöjen pöytä

Pienten tyttöjen pöytä

Tässä aikaisemmin pukemani pikkupoikanukke. 

Tähän loppuun vielä kuva viikkaamisesta Lindexillä.

Naisille sekä isoille ja pienille lapsille on omat viikkauslautansa. Viikatessa esim. paidan kuvion on toistuttava täsmällisesti, kuten kuvan paidan kruunu. Myös kokotarrat pitää olla suorassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti