lauantai 7. marraskuuta 2015

Näyteikkunan tekemistä Lindexillä

Keskiviikkona 4.11. tehtävänäni oli tehdä näyteikkuna, tietysti yhteistyössä Lindexin visualistin kanssa. Konseptille ominaista on tarkat esillepano-ohjeet, joten seurasimme pitkälti ohjeistusta.

Edellinen päivä kului mm. näyteikkunaan esillelaitettavien vaatteiden valitsemisen ja silittämisen parissa. Silittämiseen alkaa pikkuhiljaa tottua, vaikka ei se lempitöideni joukkoon koskaan pääsekään...Mieluummin valitsisin vaikka kuorman purkamisen ja vaatteiden puittamisen...

Samalla kertaa vaihdoimme myös naisten ja lasten ikkunoiden paikkaa. Lasten tuotteet ovat nyt siis lähempänä sisäänkäyntiä, naisten taas Linjurin puoleisessa ikkunassa. Tällä kertaa ikkunalaseja ei tarvinnut pestä, sillä pesin ne jo aikaisemmin molemmilta puolilta.

Valmis ikkuna. Teemana on siis juhlapukeutuminen.
Lasten ikkunan värikkäitä yksityiskohtia
Tällä viikolla tein myös lauantaityöpäivän (7.11) ja sain perjantain vapaaksi Lindexiltä, joten olin muualla töissä perjantaipäivän. Lauantaina tehtäviäni olivat henkarointi, hälyttäminen sekä yleinen myymälän siivous (sormivälit, tuotteiden laittaminen kokojärjestykseen, takkien napittaminen kiinni ja niin edelleen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti