torstai 19. marraskuuta 2015

Naisten näyteikkunan tekemistä Lindexillä

Tiistai 17.11. oli varattu naisten näyteikkunan uudistamiselle. Vaihdoimme taas lasten ja naisten ikkunoita toisin päin. Lasten ikkunassa jatkavat vielä hetken samat juhlateemaiset vaatteet, kun taas naisten ikkuna sai jo kaipaamaansa uutta ja jouluisempaa ilmettä. 

Näyteikkunan tekeminen - tai paremminkin esivalmistelu - alkaa vanhan ikkunan tyhjentämisellä, vaatteiden puittamisella ja hälyttämisellä sekä somisteiden poiskorjaamisella. Sen jälkeen hain määrätyt ja sopivan kokoiset vaatteet uuteen ikkunaan. Välillä jokin tuote pitää korvata toisella, jos kokoja ei ole tarpeeksi tai tuote ei ole vielä tullut keskusvarastolta. Kun vaatteet alkavat olla kasassa, alkaa armoton silittäminen. Lindexillä jokainen vaate silitetään ennen esillepanoa ja välillä "hankalien vaatteiden" silittäminen tuottaa harmaita hiuksia ja vie aikaa, esimerkiksi pienten lasten taitoksin koristeltu kauluspaita kapeine hihoineen.

Silittämisen jälkeen puin nuket ja etsin tarvittavat asusteet. Sitten siirsin naisnuket reunaan ja muutin lastenikkunan kokonaisuudessaan takaisin Linjurin puoleiseen ikkunaan. Tässä välissä niittasimme Lindexin visualistin kanssa molempien näyteikkunoiden takaseinät peittoon vaaleilla paneeliseinää muistuttavilla paperijulisteilla. Sen jälkeen siirsimme nukkeja paikoilleen. Sain myös koota somisteita, tällä kertaa erikokoisia kuusipuita. Lopuksi pitää tarkistaa, että kaikki ikkunan elementit ovat ketjun ohjeistusten mukaisia.

Lasten ikkunan siirtämistä 

Nukkejono odottamassa paikoilleen nostamista
Ennen naisten ikkunan viimeistelyä "paneloimme" harmaan takaseinän piiloon 
Tässä valmis lopputulos (hintalaput puuttuivat vielä kuvaushetkellä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti