perjantai 14. elokuuta 2015

Paluu kesälomatunnelmista visualisti-opintojen pariin

Uusi lukuvuosi alkoi torstaina 13.8. ja pääsimme saman tien jatkamaan jo keväällä aloitettua tapahtuman suunnittelua. 
Siihen liittyen on nyt tullut muutoksia, eli Daren ajankohta vaihtui (varmistunut päivämäärä: 8.9.2015) ja päivään liitetään amiksen Amazing race -tapahtuma sekä hyvinvointi- ja liikuntapäivä. Mukana menossa ovat myös mm. Salon aikuisopisto sekä Salon kaupungin nuorisotoimi.

Amazing race on siis pakollinen kaikille amiksessa opiskeleville ja sen idea on kiertää Saloa ja amiksen toimitiloja ryhmänohjaajan johdolla. Hyvinvointi- ja liikuntapäivä on suunnattu koko Salon seudun koulutuskuntayhtymän väelle. Aikuisopiskelijoille on suunnattu etenkin esimerkiksi suunnistusta, sauvakävelyä sekä pallopelejä. Amiksen opiskelijoille luvassa on mm. sählyturnausta, pingistä, Wii-pelejä sekä kahvakuulajumppaa. 

Meidän visujen oma vastuualue on se kaikki, mitä Steissillä tapahtuu, sekä tietysti markkinointi yms. 
Olemme nyt jakautuneet tiimeihin ja itse kuulun ohjelmatiimiin. Meidän tehtävä on hoitaa lyhyesti sanottuna päivän ohjelma, aikatauluttaa yms. Tänään tiimiringissä esille tuli muutamia muita asioita, joista tiimien pitää huolehtia: juontaja, Spektin lämppäri, tilan ilme (rakenteet ja koristeet), visupiste (näkyvä rekrytointipiste, joka huomataan), yhteneväisyys sekä tapahtuman jälkeinen jälkimarkkinointi. Muita muistettavia asioita ovat pohjapiirros sekä rakenteiden valmistus käytännössä. Myös vanhoja, jo olemassa olevia rakenteita ym. voisimme tutkia ja hyödyntää.

Tilan ilmeeseen liittyen tiimiringissä mietittiin mm. erilaisia käsimerkkejä finnfoamista (esim. riippumaan katosta), punaisia ja mustia ilmapalloja (joiden ideasta lisää myöhemmin tässä postauksessa), DARE- nimen kirjaimia, punaista mattoa sisääntuloon sekä katuliituja. 

Tänään perjantaina 14.8 me, eli ohjelmatiimi, lähdimme kaupungille etsimään yhteistyökumppaneita. Muutamassa paikassa tärppäsi. Tähän liittyivätkin ne juuri mainitut ilmapallot: joku heitti idean, että voisimme järjestää kisan niiden kanssa. Jossakin (?) olisi paljon mustia ilmapalloja ja niiden seassa muutamia punaisia. Saadessaan itselleen punaisen pallon, kävijä saisi sen sisällä olevan palkinnon. 

Tapahtumasuunnittelu on siis vauhdissa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti