lauantai 29. elokuuta 2015

Itsearviointia

Saimme tehtäväksi torstaina 27.8. arvioida itseämme tapahtumasuunnittelun onnistumisessa. 

Omasta mielestäni olen onnistunut ihan hyvin. Olen soitellut paljon eri yrityksille liittyen mm. ihmispalloon ja sponsorointiin. Minulla ei kuitenkaan ollut ennen tätä mitään ongelmia soittamisessa, mielestäni se on ihan helppoa, joten en voi sanoa parantuneeni tässä asiassa. Olen laittanut myös todella, todella monta sähköpostia eri tahoille. Laitoin mm. muutamalle bloggaajalle sekä parille kymmenelle yritykselle viestiä.
 Tässä hommassa näkee myös sen, että suuri osa yrityksistä ei edes vastaa sähköpostiin, vaan kannattaa aina soittaa. Myös sponsorointiasiaa olisi pitänyt miettiä aikaisemmin, jo vaikka keväällä. Monien suurten yritysten nettisivuilla lukeekin, että sponsorointi- ja yhteistyöehdotuksia käsitellään vain kerran kuukaudessa.
Virallisen ja vakuuttavan sähköpostiviestin kirjoittamiseen on siis tullut treeniä.
Olen ollut yhteydessä amiksen parturi-kampaajaopiskelijoiden opettajiin yhteistyön merkeissä. 
Olen miettinyt tapahtuman ohjelmaa ja kertonut mielipiteeni tiimilleni. 
Keksin opopisteeseen tulevaan ammatin ongintaan stereotypioita, mutta niitä ei lopulta kirjoitettu lappuihin.
Teimme yhdessä Liinan ja Annin kanssa päivitykset Facebookiin ja Instagramiin Daren sivuille. 
Neljä lähes kokonaista päivää on mennyt käsikuvioiden maalaamisen parissa. Maalasimme ensimmäisenä maalauspäivänä vesileikkuutiimin leikkaamia käsiä, joita Sini kuljetti Venemestarinkadulta Hyvoninkadulle. Toisena ja kolmantena päivänä jatkui pohjamaalaus valkoisella maalilla. Sen jälkeen saimme aloittaa varsinaisen maalaamisen. Kokeilimme myös niiden teippaamista. 
Pääsin maalaamaan myös opopisteeseen tulevia seinäkkeitä. 
Julisteiden jakamiseen osallistuin viemällä Salon lukion ilmoitustaululle Spektin esiintymisestä kertovan julisteen. 
Olemme menossa Sinin ja Camillan kanssa Salon lukiolle kertomaan Unelmatulevaisuus-seminaarista sekä Spektin keikasta ja visualistikoulutuksesta keskiviikkona 2.9. klo 11.15 lukion liikuntasaliin.
Olin mukana kahdella ostoskierroksella, ja ostimme mm. maalaustarvikkeita. Opin esimerkiksi ostamaan maaleja.
Toisella kerralla olimme kiertelemässä Salon kauppakeskus Plazaa ja kyselemässä liikkeiltä, voisivatko he osallistua tapahtumaan sponsoroimalla kilpailuihimme palkintoja. Muutama liike lähti mukaan. Jakelimme tapahtumasta kertovia lappusia yrityksille, jos he kiinnostuisivat myöhemmin ideasta.
Ihan hyvin on mielestäni mennyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti