keskiviikko 19. elokuuta 2015

Henkilökohtaiset oppimistavoitteet


Kun tapahtumasuunnittelu jatkui taas kesän jälkeen, saimme miettiä itsellemme henkilökohtaiset oppimistavoitteet.

Minun tavoitteitani ovat seuraavat:

1. Mielipiteiden kertominen ryhmälle

2. Yhteyden ottaminen

3. Tapahtuman suunnitteluun tutustuminen ja ideointi

Olen kyllä kertonut omia mielipiteitäni jo tiimilleni. Olen ottanut yhteyttä Glitteriin ja amiksen parturi-kampaajapuolen opettajiin yhteistyöhön liittyen. Laitoin viestiä myös ihmispalloja vuokraavaan Tuplakasiin. Kävimme tiimin kanssa viime perjantaina Plazassa kyselemässä eri liikkeiltä, että haluaisivatko he sponsoroida tapahtumaamme ja saada näkyvyyttä. Kävimme mm. Anttilassa, Seppälässä, Glitterissä, Carlingsissa ja Cubuksella.
Kävin vielä yksin koulupäivän jälkeen juttelemassa Glitterin myymäläpäällikön kanssa sekä Sokoksella, josta pyydettiin soittamaan päällikölle.
Soittelin tänään amiksen parturi-kampaajien opettajille ja juteltiin yhteistyöstä. Keväällä soitin mm. Glitterin markkinointijohtajalle.
Olen ottanut yhteyttä myös moniin eri yrityksiin sponsoroinnin toivossa.
Soittelin ihmispalloon liittyen lähes kaikkiin sitä tarjoaviin yrityksiin, ja monessa pyydettiin laittamaan sähköpostilla tarkempia tietoja.
Olen tietysti tutustunut tapahtumasuunnitteluun, kun meillä on ollut näitä tunteja. Olen myös ideoinut tapahtuman ohjelmaa, sillä olen ohjelmatiimissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti