sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Rento perjantaipäivä- maalailua ja piirtelyä


Perjantaina 24.4 yllätyksekseni emme jatkaneetkaan tiimitöiden parissa puurtamista, vaan saimme tehtäväksi luoda 100 kuvaa eri tekniikoilla. Oli sanomalehdestä läpi piirtämistä, roiskimista, doodlea, esineiden maalausta ja niin edelleen.
Tarkoituksena rentoutumisen lisäksi kuitenkin oli myös saada ideoita syksyllä järjestämämme tapahtuman visuaaliseen ilmeeseen.

Meillä oli muutamia pisteitä, pajatoiminnan tyylisesti, ja jokaisella pisteellä oli erilaisia tekniikoita. Pisteitä kierrettiin omaan tahtiin. Tarkoituksena oli siis laittaa aivot narikkaan ja rentoutua. Minun osaltani työ meni vähän niin ja näin... Olen lähes kaikessa hyvin tarkka ja huolellinen, ja se osoittautui huonoksi tässä tehtävässä. En saanut koulussa tehtyä ihan sataa kuvaa, vaikka tein niitä vähän yli koulupäivänkin. Olin siis liian tarkka tuohon hommaan. Olisi pitänyt vain piirrellä rennolla otteella ja vähän huolettomammin. Tietää sitten seuraavalla kerralla.
Perjantaina koulu loppuikin jo kahdeltatoista ja loppupäivä oli vapaata. Ehdittiin kerrankin käymään ihanassa kiinalaisessa ravintolassa lounaalla. Nam..

Tässä muutama kuva tuotoksista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti