keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Autoteippaukset


Kuudennen jakson ensimmäinen homma oli autoteippien suunnittelu kaikille amiksen autoille.
Kampanjateipistä piti ilmetä käynnissä oleva jatkuva haku, ammattiopiston nimi sekä nettiosoite. 

Ensiksikin, tiimiimme kuuluvat minun lisäksi Jenniina ja Aleksi. 
Työnjako teippien osalta oli vähän hakusessa, koska heti toisena ja kolmantena päivänä osa luokasta oli muualla. Myös poissaoloja kertyi melko paljon, joten olin välillä yksin miettimässä teippejä. Esittelyssäkin molemmat tiimiläiseni olivat poissa ja minun oli esiteltävä planssi yksin.

No, ideoimme ja etsimme inspiraatiota jälleen kerran  Pinterestistä. Kun vihdoin saimme toteuttamiskelpoisen idean, aloimme työstämään sitä eteenpäin. Piirtelimme Illustratorilla kuvia ja mietimme sopivaa tekstiä. 

Aluksi ideamme oli sellainen, että kouluumme liittyviä asioita ja esineitä teipattaisiin yksitellen autojen kylkeen (tämä kuva havannoillistamiseksi). Eli siis esimerkiksi vasaroita ja saksia olisi kyljessä ja niiden jälkeen lukisi tarvittavat tekstit. 

Mutta idea jalostui ja kiireen ja stressin siivittämänä päädyttiinkin perinteisempään, vähän tylsempäänkin teippiin. Pohjalle halusimme ajankohtaisen, keväisen vihreän värin ja sen päälle sitten sommittelimme tekstit sekä kuviot. Myös ammattiopistomme logo tuli olla näkyvissä. 

Valmis suunnitelmamme näkyy alapuolella. Piirsimme siis erilaisia ammattiopistoon liittyviä kuvia Illustratorilla. Kyseisen ohjelman harjoitusta tuli siis tässä tehtävässä paljonkin. 

Myyntipuheesta sen verran, etten ehtinyt harjoittelemaan sitä oikeastaan, koska luulin, että esittelisimme sen koko tiiminä. Mutta kai se silti ihan hyvin meni...

Jälkeenpäin ajattelen, että olisimme voineet ehkä kehittää ideaa vielä ja vaikka kokeilla sitä toisella tavalla teippaamista (yksittäiset kuviot yms.) Teipistä tuli ehkä vähän liian tavanomainen. Toisella kertaa sitten muistaa kehittää jotain uutta ja kiinnostavampaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti